Werken Bij Lilalola in Groningen

Mijn naam is Lioba de Palm, eigenaresse van kinderdagopvang Lilalola. Sinds 2007 werk ik met kinderen, eerst als leidster in de kinderopvang en daarna 6 jaar als gastouder. Als gastouder bood ik opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar bij mij thuis.

Kinderdagverblijf Lilalola is ontstaan uit mijn langgekoesterde wens om een eigen kinderopvang te starten. Het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van een identiteit en het toepassen van mijn ervaring in een eigen kinderdagverblijf sprak mij zeer aan. In mei 2018 vormde zich dat uiteindelijk tot Lilalola. De naam is weloverwogen gekozen. Even zo veilig, even zo vertrouwd, even zo zorgzaam en liefdevol als die van de moeder.

Lilalola is een kleinschalig kinderdagverblijf waar het contact met de kinderen en met u als ouder centraal staat. Een veilige, vertrouwde en zorgzame omgeving met betrokken medewerkers waar uw kinderen met plezier naar toe gaan. Naast dat ik eigenaar ben van Lilalola, sta ik ook zelf op de groep. Want uiteindelijk is dat wat ik het liefste doe: zorgen voor en werken met de kinderen. Ik geniet zo van de kinderen dat het niet voelt als een werkdag.

Inmiddels werk ik samen met twee hele leuke meiden, wat zich heeft gevormd tot het vaste team van pedagogisch medewerkers. Daarnaast bieden wij geregeld plek aan stagiair(e)s om ervaring op te komen doen.

Vacature: Pedagogische medewerker

Een pedagogisch medewerker die de kinderen begeleidt, stimuleert en volgt in de ontwikkeling zodat ze alle mogelijkheden hebben de wereld in alle veiligheid te ontdekken. Wil jij samen met je collega’s een nieuwe start maken? Dan zijn we opzoek naar jou!

Wat bieden we jou?

  • Een parttime/fulltime uren van 15 tot 40 uur
  • Kleinschalige kinderopvang
  • Gezellige en persoonlijke kinderopvang
  • De leukste kinderen van Groningen
  • Een goed salaris

Wie zoeken wij?

  • Flexibel beschikbaar
  • Niveau 3 of 4 diploma
  • Gespecialiseerd pedagogische medewerker
  • Passie om in KDV of BSO te werken

Ben je geïnteresseerd?
Voldoe je aan het profiel en denk jij deze vacature met veel enthousiasme te kunnen vervullen? Dan nodigen we je graag uit te reageren.

1

Vul de sollicitatieformulier in

2

Binnen 48 uur nemen wij contact op

Wij nemen contact met je op per telefoon of mail om kort kennis te maken. Vervolgens plannen we een kennismakingsgesprek in.
3

Yes! Je start met je nieuwe baan

Na je kennismakingsgesprek plannen we afspraak in om je contract te bespreken en kun je gelijk beginnen! Welkom!