Skip to main content

Kinderopvang Lewenborg

Lilalola is de gezelligste en veiligste omgeving voor uw kind. Bent u op zoek naar een kleinschalig kinderopvang in Lewenborg, waar uw kind samen met andere kinderen kan opgroeien in een veilige en huiselijke omgeving met betrokken pedagogisch medewerkers? Kom dan eens kijken bij onze opvang!

Welke buurten in Lewenborg (Groningen)?

Wij zijn een kinderopvang die volledig Groningen bedient. Onze kinderen komen uit verschillende wijken binnen Groningen zoals: Beijum, Lewenborg, Oosterpark, Meerstad, De Hunze en Ulgersmaborg.

Waarom kinderopvang Lilalola in Groningen?

Een liefdevol tweede huis. De keuze voor kinderopvang is een belangrijke keuze. U geeft de zorg voor uw kind immers deels uit handen. Lilalola wil een liefdevol tweede thuis bieden voor uw kind, zodat u met een gerust hart bezig kan met uw werk of studie. In ons kinderdagopvang heerst een warme en huiselijke sfeer. We werken met kleine groepen kinderen zodat elk kind ook individuele aandacht krijgt.

Over Kinderopvang Lilalola

Kinderopvang Lilalola is ontstaan uit mijn langgekoesterde wens om een eigen kinderopvang te starten. Het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van een identiteit en het toepassen van mijn ervaring in een eigen kinderdagverblijf sprak mij zeer aan. In mei 2018 vormde zich dat uiteindelijk tot Lilalola. De naam is weloverwogen gekozen. Even zo veilig, even zo vertrouwd, even zo zorgzaam en liefdevol als die van de moeder. Klik hier voor mijn hele verhaal

Sfeerimpressie

Voor een sfeerimpressie van onze opvang locatie kunt u onderstaande foto’s bekijken.