Skip to main content

Kinderopvang en BSO Groningen helpman/ Haren Lila Lola

  • Individuele aandacht
  • Kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer
  • Volop ruimte voor creativiteit en activiteit
  • Eigen professionele chef-kok in dienst

Lilalola is de gezelligste en veiligste omgeving voor uw kind. Bent u op zoek naar een kleinschalig kinderopvang in Helpman, waar uw kind samen met andere kinderen kan opgroeien in een veilige en huiselijke omgeving met betrokken pedagogisch medewerkers? Kom dan eens kijken bij onze opvang!

Waarom kinderopvang en BSO Lilalola in Helpman?

Welke buurten in Groningen? Wij zijn een kinderopvang en BSO die volledig Groningen bedient. Onze kinderen komen uit verschillende wijken binnen Groningen zoals: Helpman, Weijert en Haren.

Een liefdevol tweede huis. De keuze voor kinderopvang is een belangrijke keuze. U geeft de zorg voor uw kind immers deels uit handen. Lilalola wil een liefdevol tweede thuis bieden voor uw kind, zodat u met een gerust hart bezig kan met uw werk of studie. In ons kinderdagopvang heerst een warme en huiselijke sfeer. We werken met kleine groepen kinderen zodat elk kind ook individuele aandacht krijgt.

We hebben een eigen chef-kok op locatie Helpman

Onze zoon Sem gaat nu bijna alweer drie jaar naar Lilalola. Ontzettend gastvrij en veel vrolijkheid, gezelligheid. Sem gaat er met veel plezier naar toe.
Een soort van tweede thuis vind ik voor mijn kinderen erg belangrijk. Zichzelf kunnen zijn , zich ontwikkelen maar ook liefde als papa en mama moeten werken. Er is in overleg veel mogelijk en dat is erg fijn.
Onze dochter is 6 Maanden en gaat ook mee naar de opvang. Ook dit gaat super goed. Het zijn twee blije kinderen op de opvang en dat is het allerbelangrijkste.

FritsOuder

Mijn dochter gaat hier naar het KDV en mijn zoontje naar de BSO. Ik ben zeer tevreden over deze opvang. Ze zijn heel flexibel, luisteren naar wat ouders willen, de ruimte is lekker groot en mijn kinderen gaan altijd met plezier heen!

TjitskeOuder

Een hele leuke opvang met lieve, betrokken leidsters.Alle kinderen worden altijd warm ontvangen en mijn zoon staat te springen als hij er weer heen gaat .Hier wordt nog echt gekeken naar het kind en hygiëne en veiligheid staat hoog in het vaandel.Verder is het een mooi ruim pand met grote ruime speelplaats. Wij zijn erg tevreden met de lilalola

Fam BijlsmaOuder

Al meteen bij het eerste telefonische contact had ik een goed gevoel bij Lilalola. Lilalola biedt een mooie ruime opvanglocatie en hele lieve medewerkers die hun werk met veel liefde, passie en plezier uitvoeren. Onze drie jongens voelen zich vanaf dag één op hun gemak en gaan met veel plezier naar jullie toe. Lioba wat ben jij een fijn en mooi mens. Je liefde voor je werk straal je elke keer weer uit. Naast het fijne contact met de kinderen denk je ook mee met de ouders. Je bent betrokken, flexibel, vriendelijk, meedenkend en heel leuk, lief en zorgzaam voor de kinderen.

LeonoraOuder

Kinderopvang in Helpman: Belangrijk voor Ouders en Kinderen

Kinderopvang is een cruciaal onderdeel van het moderne leven voor ouders die werken en op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige omgeving voor hun kinderen. Helpman biedt een breed scala aan kinderopvangopties, van dagopvang tot peuterspeelzalen, die ouders de nodige zekerheid geven en hun kinderen de mogelijkheid bieden om te groeien en te bloeien.

De voordelen van kinderopvang in Helpman vlak bij De Wijert zijn talrijk. Kinderen krijgen de kans om te spelen, te socialiseren en te leren van andere kinderen en volwassenen, wat belangrijk is voor hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Bovendien bieden kinderdagverblijven in Helpman Groningen kinderen toegang tot een rijk scala aan activiteiten en speelmateriaal, wat bijdraagt aan hun fysieke en cognitieve ontwikkeling.

Voor ouders zijn de voordelen van kinderopvang in Helpman net zo belangrijk. Door te weten dat hun kinderen in goede handen zijn, kunnen ouders zich volledig concentreren op hun werk en zich gerust voelen tijdens hun afwezigheid. Bovendien bieden de kinderopvangfaciliteiten in Helpman ouders de flexibiliteit om te werken op tijden die hen uitkomen, waardoor ze een betere balans kunnen vinden tussen werk en privé.